duminică, 10 aprilie 2011

Trunchi de macrou pane cu cartofi natur

              

Ingrediente:
2 bucati de macrou fara cap
500 g cartofi
1 ceapa verde
patrunjel verde
sare
2 oua
ulei pt prajit
2 linguri faina
1 praf de copt
50g unt topit


Sectionam trunchiurile de peste, cam de 3 degete latime si le condimentam.
Batem 2 oua cu 2 linguri de faina si un praf de copt, in care presaram putina sare.
Dam pestele prin acest aluat si il prajim pe ambele parti pana ce se va rumeni frumos
Cartofii taiati in sferturi se pun la fiert cu sare
De data asta i-am fiert mai tare
Se scurge apa de pe ei, se sareaza si se adauga untul topit amestecand bine
Adaugam la sfarsit frunzele de ceapa maruntite si patrunjelul prosaspat, amestecam si servim ca garnitura alaturi de peste.

Niciun comentariu: