Dupa operatie, dupa aproape 3 zile de "post negru" impus, am avut
voie sa mananc cate putin
Printre primele alimente s-au numarat si painea prajita
frecata cu usturoi Atunci am apreciat pentru prima data mancarea
Era ca si cand am mancat un gratar
O gustare, pe cat de simpla, pe atat de savuroasa
Ingrediente:
2 felii medii de franzela
2 catei mari de usturoi
un pic de sare
ulei de masline
Am prajit painea in toaster (sau pe plita aragazului, chiar si pe gratar)
Cand a fost rumenita am luat un catel de usturoi curatat si cum era ea fierbinte si crocanta am frecat ambele fete ale feliei cu usturoiul, incat am avut impresia ca il dau pe razatoare, asa s-a terminat de repede catelul.
Am presarat feliile cu sare, apoi am scurs putin ulei (mai puneam si margarina rama uneori si se topea, dar :1 : nu mai mananc margarina, si :2: nu se compara cu uleiul
Miroase in toata casa a usturoi.....nu-i nimic....miroase a iarna
Un comentariu:
Mmmm tare buna e painea asa facuta.
Chiar mi-ai facut pofta:))
Trimiteți un comentariu