Intr-o dimineata dupa ce mi-am facut suc din tulpina de brocoli si morcovi, telina, sfecla, patrunjel, am observat ca inflorescenta nu e prea potrivita pentru facut suc.
Asa ca desi nu am gatit brocoli pana acum , am scos tigaia wok ceramica de la naftalina si m-am pus pe fapte.
Am taiat mare o ceapa, morcovul l-am taiat cu cutitul spiralat, ardei rosu (2), buchetele de brocoli, si cartofi rondele taiati destul de gros. Am pus sare, piper, si o lingura de ulei dupa care am amestecat ca intr-o salata.
Dupa care am pus capacul si am dat cred ca vreo 40 de minute la foc mic amestecand din cand in cand.
Cand morcovul este facut se adauga cativa catei de usturoi intregi si dupa 10 minute adaugam niste patrunjel maruntit.
In toata bucataria este un miros fin de usturoi , iar legumele: sunt foarte dulci
A fura idei de la o singura persoana inseamna plagiat. A fura de la mai multe inseamna cercetare
miercuri, 9 ianuarie 2013
pasta de fasole
Deoarece am devenit vegetarieni am incercat cat mai multe paste tartinabile printre care si aceasta de fasole
se baga in blender si se toarna in fir subtire otet de pe gogosari murati pana obtineti o consistenta mai mult tarisoara
apoi se bleduiesc si cativa gogosari 1-2, si devine o pasta de consistenta ca salata de vinete.
la sfarsit se mai pot taia cubulete mici de gogosar si amesteca cu pasta si se potriveste de sare
este foarte buna, mai ales intinsa pe o paine prajita
Abonați-vă la:
Postări (Atom)