vineri, 27 mai 2011

cornulet aperitiv cu cas de vaca si marar


am preparat niste cornulete delicioase care se aseamana la gust cu fornetti cand sunt calde


di 1 lg faina grania pt cozonac amestecata cu 1 plic de drojdie instant, 1 lingura de sare si 300 ml lapte caldut se obtine o maia care o lasam la dospit 15 min.
separat batem 3 oua cu 200 ml ulei, si dupa 15 min se amesteca acestea si 1 praf de copt , si 900g faina
se framanta un aluat pufos care il lasam la dospit 30 min
Apoi formam cornuletele facand cercuri din coca si taindu-le  in 6 sau in 8
se pun patratele de cas de vaca gras care se  topeste, si marar
Se lasa la dospit pe masa si se ung cu ou batut si se presara cu susan
Se coc pana ce se rumensc
ies cam 3 tavi din aceasta cantitate si se pastreaza moi

2 comentarii:

Andrea's Cake spunea...

Ce bine arata.Am sa le incerc si eu.Week-end placut!

andreea spunea...

multumesc la fel draga mea