vineri, 7 octombrie 2011

conopida la tava

 Am primit o conopida, si spre rusinea mea nu stiam sa o prepar decat , pane sau cu maioneza, si no, sunt la capitolul cu mancat mai sanatos de vreo 2 saptamani, ca deaia nu am mai postat nici un tort pe blog
si ce sa fac? ce sa fac?
m-am apucat si am fiert-o frumos, am uns o tavita de jenna frumos cu un strat subtire de margarina rama,  si am scurs conopida, am desertat-o in tava, apoi am pus ardei rosu taiat peste ea, sare, piper, si am spart 4 oua batute deasupra, uniform, apoi am adaugat cascaval gourda 150g ca sa ii dea o fata faina si niste rosii taiate deasupra si am dat la cuptor pana s-a rumenit
rezultatul, a fost fenomen, a iesit ca un fel de pizza, foarte gustoasa
era mai healthy fara cascaval dar nu prea avea farmec, asa ca, mai calcam si in strachini


Niciun comentariu: