sâmbătă, 25 iunie 2011

Prajitura cu coacaze


Aceasta prajitura am inventat-o ieri dimineata
Trebuia sa iese rulada dar a fost prea multa crema si a iesit ...prajitura
Am facut un blat de pandispan din 4 oua pe care l-am insiropat cu urmatorul amestec
4 lg zahar
1 mana de coacaze pasate
1 cana de apa
am fiert sa se dizolve zaharul si am insiropat blatul

Crema
600 ml frisca batuta
2 gelatine dr oetker hidratate intr-un pahar de apa
200 g coacaze pasate  cu 7 lg zahar se fierb la foc mic sa se dizolve zaharul, apoi se adauga gelatina hidratata si se amesteca cu frisca.
Se intinde crema peste blatul insiropat in 3 straturi
peste fiecare strat se aseaza cate un strat de coacaze
deasupra la fel
se da la rece si apoi se taie ca pe cremes
este delicioasa

2 comentarii:

monaluca spunea...

Andreea arata foarte bine prajitura ta, as gusta si eu putin din ea!!

andreea spunea...

te invit sa gusti :P