A fura idei de la o singura persoana inseamna plagiat. A fura de la mai multe inseamna cercetare
sâmbătă, 21 mai 2011
Ciorba de perisoare a la grec cu busuioc
Sotul meu adora ciorba de perisoare, asa ca m-am pus pe fapte
azi e prima data cand fac acest gen de ciorba si incerc sa o fac asa incat sa o pot manca si eu
Am descoperit aroma care o da busuiocul perisoarelor de pui cand am mancat la un botez si mi-a placut foarte mult asa ca am pus in practica
Perisoarele:
400g carne tocata de pui
2 lg orez
1 ou
putin busuioc
Se amesteca si se fac bilute pe care le asezam pe o farfurie
Calim:
1 ceapa
1/2 ardei gras rosu
3 morcovi si 1/2 telina taiate marunt
cu putin ulei
Cand sunt patrunse se adauga apa cat dorim sa fie ciorba si lasam sa fiarba legumele de tot,
Apoi adaugam rand pe rand bilutele in ciorba care clocote la foc mic.
Lasam sa se raceasca putin si potrivim de sare,
o dregem cu 200g smantana amestecata cu un galbenus si picuram zeama de pe tarhon pentru a o acri putin , dar si frunze de tarhon
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu