nu sunt innebunita dupa prajiturile cu mar, dar asta e fenomenala
si partea buna este ca nu e o reteta grea de facut, se prepara la rece si cei care au facut-o pana acum au reusit-o
aveti nevoie de 80 de biscuiti petit beure, ca sunt mai fragezi
compozitia se face in felul urmator
se pune la fiert 1 litru de apa, cu 500 de zahar si 2 kg de mere (dupa ce vor fi curatate) dintracelea spumoase care se fac la copii mici pe razatoare si care vor fi taiate cubulete mici ca pe morcovi in supa
Se fierb merele cu siropul pana ce scad si se inmoaie foarte bine sa nu ramana crude
Separat 4 budinci se amesteca cu 200ml apa si se toarna peste mere cu scortisoara
apoi pe o tava tapetata cu folie strech se pune un strat de biscuiti, unul de mere si tot asa pana ce se gata biscuitii
se lasa 1 zi sau de seara pana dimineata la rece dupa care se intoarce tava, se pudreaza cu zahar si se degusta
se poate taia patrate mari sau ca pe prajitura normala dreptunghiuri
toatalumea care a gustat se intreba cum e asa de buna si ce foi are
AAAAAAAAAAAAA! era sa uit cu o pensula se umezesc biscuitiii cu sirop de zahar
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu